יום שישי, 14 במאי 2010

עוגת גבינה





ברפת משפחת צפריר,
הפרות עובדות שעות נוספות
החלב נאסף, ואנו בהכנות
לקראת חג השבועות.

מתכון טוב לעוגת גבינה עם פרורים

: המרכיבים לבצק
120 גרם סוכר
200 גרם חמאה
4 חלבונים שעורבבו היטב במיקסר
300 גרם קמח
1/2 כפית אב' אפיה
למלוי:
750 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם שמנת טבעית
120 גרם סוכר – להקציף יחד עם השמנת
(ניתן להוסיף גרידת לימון, תמצית וניל, או ברנדי – לפי טעם)
מרדדים חלק מהבצק בתבנית אפיה 26 – 28 אופים כ 15 דקות – עד שמזהיב
את שארית הבצק מרדדים היטב בתבנית אחרת
מערבבים את מרכיבי המילוי
שופכים על הבצק האפוי שהתקרר בינתיים בתבנית ומפוררים את שארית הבצק שנותר מעל.
מקררים לפחות 24 שעות במקרר או בהקפאה לפני הגשה

לא דיאטתי אבל מומלץ
ג'ינגס חאן בגולן
שרה צפריר 052-3715687

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה